Hoofdmenu
Verrijk jouw online participatieOntdek de functionaliteiten van Mettaanmelden

Maak hier een demo-account aan

Leuk dat je interesse hebt in een demo-account voor een Mett participatiewebsite! In deze demo-omgeving leer je Mett beter kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan keuren we je registratie zo snel mogelijk goed.

 

Over jouw demo-account

Met jouw demo-account leer je Mett beter kennen en kun je 3 weken oefenen met het toevoegen van informatie op de website. Daarna wordt je account en eventueel geplaatste content verwijderd. We brengen je daarvan op de hoogte. Ben je al klant bij Mett? Dan kun je het demoplatform langer gebruiken, ter inspiratie voor je eigen platform.

Jouw gegevens

We verwerken jouw gegevens met de volgende doelen: Het kunnen verwerken van deze demo-aanvraag. Het kunnen versturen van emails, nieuwsbrieven, uitnodigingen en factsheets. Het kunnen bellen naar aanleiding van getoonde interesse. En het optimaal laten functioneren van de demo-website(s). 

Lees meer over hoe wij omgaan met jouw gegevens in onze privacy verklaring.

Registratie

Velden met een * zijn verplicht.

Gebruikersvoorwaarden *

Voor dit platform gelden Gebruikersvoorwaarden. Voor deelname dien je hiermee akkoord te gaan.

Gebruikersvoorwaarden zijn nog niet geaccepteerd
Gebruikersvoorwaarden  

Privacyverklaring *

Voor dit platform verwerken wij je persoonsgegevens, zoals je kunt lezen in onze Privacyverklaring. Voor deelname moet je aangeven dat de privacyverklaring hebt gelezen.

Je hebt nog niet aangegeven dat je de privacyverklaring hebt gelezen, dit is verplicht
 

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen